Το Moria Elea extra virgin olive oil, διαθέτει ένα όνομα που εκφράζει έναν πολύ σημαντικό μύθο για την γέννηση του ελαιόδεντρου και υποδηλώνει την καταγωγή και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
Η πρώτη κατηγορία με την οποία ασχολήθηκε η ομάδα της Olive Vision είναι το ελαιόλαδο. Στόχος της ήταν να φτιαχτεί ένα από τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα παγκοσμίως, το οποίο θα είναι αντάξιο της ιστορίας του Moria Elea, θα προσφέρεται σε περιορισμένη ποσότητα κάθε χρόνο, μέσα σε μια εκλεπτυσμένη υψηλής αισθητικής συσκευασία.

Προβάλλοντας το μύθο, το Moria Elea έχει ως στόχο την αναγνώριση του ελληνικού εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου στο εξωτερικό και την διάδοση της ελληνικής ιστορίας μέσα από ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν.

H εταιρία
Η Olive Vision ιδρύθηκε το 2011 από τον Κώστα Μπαλάφα και τον Αντώνη Δημαράκη. Η εταιρεία είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή, την τυποποίηση και την εμπορία εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.

Η πολύχρονη εμπειρία του Κώστα στο μάρκετινγκ με ειδικότητα στη δημιουργία των προϊόντων, σε συνδυασμό με την αγάπη του Αντώνη για τα ελαιόδεντρα του καθώς και την αφοσίωση του γιου του Γιώργου στην παραγωγή, οδήγησαν στη δημιουργία του Moria Elea.

Η ιστορία
Αρχιτέκτονας της Olive Vision και δημιουργός του Moria Elea είναι ο Κώστας Μπαλάφας, ο οποίος μετά από 12ετή καριέρα ως διακεκριμένος Marketeer σε πολυεθνικές εταιρείες όπως Friesland Campina, Vivartia, Chipita , αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα καινοτόμα καθετοποιημένη επιχείρηση.
Το εγχείρημα χρηματοδοτήθηκε με ίδια κεφάλαια και μέσα σε χρόνο ρεκόρ, συστάθηκε η εταιρεία, σχεδιάστηκε η παραγωγική διαδικασία, αγοράστηκαν νέα μηχανήματα και υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, ακολουθήθηκαν πρότυποι μέθοδοι παραγωγής συνεννόησης με ειδικό επιστημονικό προσωπικό από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, έγιναν ειδικές αναλύσεις σε διάφορες ποικιλίες και συνδυασμούς προκειμένου να φτιαχτεί ένα μοναδικό χαρμάνι με ιδιαίτερα αρώματα και εξαιρετική γεύση που το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα στον κόσμο.

«Ζήσε την απόλυτη γευστική εμπειρία…
Αναβάθμισε την ποιότητα ζωής σου…
Απόλαυσε ότι καλύτερο προσφέρει η φύση στο τραπέζι σου…
Νιώσε όλα τα καλά που σου δίνει το ελαιόλαδο!»

Ακολούθησε το μύθο και ανακάλυψε το Moria Elea!

Τα γραφεία της Olive Vision βρίσκονται στο Μαρούσι (Μαραθωνοδρόμου 41-45-Αττική. Τηλ. +30 211 7002719) ενώ το τυποποιητήριο και οι αποθήκες στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας