Ολυμπιακός για την ισοφάριση, Βουλιαγμένη για τον τίτλο
Νέο ενδιαφέρον απέκτησαν οι τελικοί των πλέι-οφ της Α1 πόλο των γυναικών μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης την Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν σε 2-1 νίκες το σκορ και την Παρασκευή (19:00) στον Πειραιά θα επιδιώξουν να ισοφαρίσουν τη σειρά, ώστε όλα να κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι, το Σάββατο στη Βουλιαγμένη.
Νέο ενδιαφέρον απέκτησαν οι τελικοί των πλέι-οφ της Α1 πόλο των γυναικών μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης την Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν σε 2-1 νίκες το σκορ και την Παρασκευή (19:00) στον Πειραιά θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να ισοφαρίσουν τη σειρά, ώστε όλα να κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι, το Σάββατο στη Βουλιαγμένη.
Από την άλλη πλευρά, στο ΝΟΒ ευελπιστούν ότι η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας τους θα αποδειχθεί κακή παρένθεση και πως την Παρασκευή θα επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα που έδειξαν στα δύο πρώτα ματς, ώστε να πανηγυρίσουν τον δέκατο τίτλο του συλλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΕΠΕ: Μείωση 3,3% στο πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το α’ τρίμηνο του 2025
- UBS: Ο «αόρατος» πληθωρισμός που διαμορφώνει τις προσδοκίες των καταναλωτών
- Αρκάς: Η καλημέρα του γιορτινού Σαββάτου
- Κλιματική κρίση: «Hot spot» η Μεσόγειος – Γιατί θερμαίνεται ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο
- Vienna Chamber Orchestra Orpheus: Η Αθήνα υποδέχεται το νέο έτος με τους ήχους του Γιόχαν Στράους
- Σάκος του μποξ οι Μπακς χωρίς τον Γιάννη, έχασαν και από τους Γκρίζλις (vid)



