Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Υποχώρηση στη Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα, μεικτά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές
Στο κόκκινο έκλεισαν τη Δευτέρα οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, ενώ με μεικτά πρόσημα και μικρές μεταβολές έκλεισαν τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη.
Στο κόκκινο έκλεισαν τη Δευτέρα οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, ενώ με μεικτά πρόσημα και μικρές μεταβολές έκλεισαν τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη.
Στην Ευρώπη, οι περισσότερες τραπεζικές μετοχές σε Ισπανία και ιδιαίτερα στην Ιταλία έκλεισαν με υποχώρηση -μεταξύ των οποίων οι Banco Santander, BBVA, Unicredit, Intesa San Paolo.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 υποχώρησε οριακά κατά 0,05% ενώ στο Παρίσι ο CAC40 υποχώρησε κατά 0,29%. Στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε μικρή άνοδο 0,17%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones υποχώρησε κατά 1,14% κλείνοντας στις 12.411,23 μονάδες. Ο Nasdaq υποχώρησε κατά 1,7% ενώ με πτώση 1,26% έκλεισε ο S&P.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.