Opel Astra Cabrio: Ο ακούραστος Γερμανός
Με κύριο χαρακτηριστικό την μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή του, το Opel Astra Cabrio βρίσκεται στην τελική ευθεία για να αποτελέσει την πέμπτη εκδοχή αμαξώματος στην γκάμα της δημοφιλούς γερμανικής πρότασης.
Με το μελάνι να μην έχει ακόμα στεγνώσει από τα όσα, παραδοσιακά, επακολούθησαν την μόλις προ λίγων ημερών αποκάλυψη της sedan εκδοχής του Astra, το μικρομεσαίο γερμανικό μοντέλο, βρίσκει και πάλι τον τρόπο να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.
Στο στόχαστρο του φακού η ανοιχτή εκδοχή του η οποία φαίνεται να τελειοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν πάρει την θέση που της αντιστοιχεί στην γκάμα του γερμανικού μοντέλου και η οποία, εκτός από την προαναφερθείσα και πρόσφατη sedan, αριθμεί ήδη άλλες τρεις (πεντάθυρη hatchback, τρίθυρη GTC και Sports Tourer).
Βασικό στοιχείο της νέας και πιο καλοκαιρινής έκδοσης που θα προστεθεί στην γκάμα του γερμανικού μοντέλου η υιοθέτηση μιας μεταλλικής οροφής, η οποία αν και δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συγκριτικό πλεονέκτημα, προσφέρει ένα σαφές στοιχείο διαχωρισμού από την αντίστοιχη έκδοση του πλέον άμεσου ανταγωνιστή του VW Golf Cabriolet.
Σε επίπεδο κινητήρων το Opel Astra Cabrio πρόκειται να υιοθετήσει αυτούσια την γκάμα της γνώριμης hatchback, εκδοχής του.
AUTOMEDIA
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ για τον θάνατό της
- Οι υποψίες επιβεβαιώνονται – Η κλιματική αλλαγή επιταχύνθηκε κατά σχεδόν 2 φορές σε μια δεκαετία
- Άγιον Όρος: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης
- Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Σε απεργία διαρκείας τα πρατήρια υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη
- Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των ταξί – Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442