Ο λαός στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να κοιτάξει μπροστά, λέει η Αλ.Παπαρήγα
Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο λαός πρέπει να κοιτάξει μπροστά, όχι μόνο για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, υπογράμμισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από το λιμάνι του Λαυρίου πριν την αναχώρηση για την ετήσια εκδήλωση-προσκύνημα στη Μακρόνησο.
Στις εκλογές ο λαός πρέπει να κοιτάξει μπροστά, όχι μόνο για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, υπογράμμισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από το λιμάνι του Λαυρίου πριν την αναχώρηση για την ετήσια εκδήλωση-προσκύνημα στη Μακρόνησο.
Όπως επισήμανε, «η Μακρόνησος μπορεί να θεωρείται ένα μνημείο του παρελθόντος, ο ηρωισμός όμως, το να πας κόντρα στο ρεύμα, το να βλέπεις το αύριο που έχει εναλλακτική λύση, είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.
» Ο λαός έχει και χθες και σήμερα και αύριο. Στις 17 του Ιούνη πρέπει να κοιτάξει μπροστά και όχι μόνο το τι θα γίνει στις 18 του Ιούνη».
Σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ότι «ήρθε η ώρα οι Έλληνες πολίτες να πληρώσουν το λογαριασμό», η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε: «Το να την καταδικάσω νομίζω ότι είναι περιττό γιατί η ΕΕ και το ΔΝΤ για το ΚΚΕ είναι μέτωπα πάλης μέσα από τον αγώνα εδώ στον τόπο μας.
» Αυτό όμως που βγαίνει από αυτή τη δήλωση είναι ότι στις 17 του Ιούνη ο λαός μοιάζει σαν να ανεβαίνει σ’ έναν εξώστη. Από αυτόν τον εξώστη ή θα ανέβει πιο ψηλά, στην κορυφή ή θα πέσει στον γκρεμό. Έτσι καθαρά τα λέμε. Στις 18 του
Ιούνη ο καταλυτικός ρόλος θα ανήκει στον λαό και στο ΚΚΕ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- The Secret Agent – Έτσι είναι η καθημερινή ζωή κάτω από μια δικτατορία
- Εισαγγελική παρέμβαση για τη δολιοφθορά στην τηλεδιοίκηση του ΟΣΕ
- Έπσταϊν: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για ενδεχόμενη εμπλοκή στο σκάνδαλο
- Δανεικός στη Μπανταλόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ
- Ρέντη: Απείλησε παιδιά με αεροβόλο επειδή έκαναν φασαρία έξω από γυμνάσιο
- Υπόθεση Δήμητρας Ζήρδα: Η ώρα της αλήθειας για το «θρίλερ» του Αγγίτη
- Δανία: Η πρωθυπουργός προκηρύσσει πρόωρες εκλογές στον απόηχο της αντιπαράθεσης για την Γροιλανδία
- Νίκος Καχτίτσης: Δονκιχωτική φύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442