Στις ιστορίες του Χριστόφορου κινητήριος δύναμη είναι ο έρωτας. Ο αταίριαστος, o ανέφικτος, o δύσκολος, o καταστροφικός, αλλά ο έρωτας. Πάντα. Δεν ήταν λοιπόν έκπληξη ότι το σενάριο της πρώτης του μεγάλου μήκους ταινίας με τίτλο Αν… είναι ξανά μια ιστορία ερωτική με δυσκολίες και ανατροπές.
Η έκπληξη είναι πως αυτή τη φορά οι ήρωές του, ο Δημήτρης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και η Χριστίνα (Μαρίνα Καλογήρου) ζουν την ιστορία τους στην Πλάκα του Αντωνάκη και της Ελενίτσας Κοκοβίκου, του πολυαγαπημένου ζευγαριού του ελληνικού σινεμά, που σαράντα πέντε χρόνια αργότερα είναι ακόμα μαζί και γίνονται η γέφυρα μεταξύ των ερωτευμένων του χθες και του σήμερα και λειτουργούν σαν κεντρικοί αφηγητές με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού να «ανοίγουν» το φιλμ.
Το Αν… σε σενάριο και σκηνοθεσία Παπακαλιάτη συμπεριλαμβάνει αυθεντικά αποσπάσματα από το Η Δε Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα του Γιώργου Τζαβέλλα, χωρίς σε καμία περίπτωση να αποτελεί ριμέικ.
Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου από τη Village. Παίζουν ακόμα Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας