
Στάσεις εργασίας των λεωφορείων του ΟΑΣΑ την Πρωτομαγιά
Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς την ερχόμενη Τρίτη. Τα λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς την ερχόμενη Τρίτη.
Έτσι, τα λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026
- Ο Ντανιέλ Μπενσαΐντ και η επιμονή ότι πολιτική σημαίνει ανατροπή
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Κλοπ – Μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους;
- Σοβαρές ζημιές από τη έντονη κακοκαιρία σε πολυκατοικία στον Άλιμο – Κατέρρευσε μάντρα
- Mick Abrahams – Πέθανε ο (αρχικός) κιθαρίστας των Jethro Tull σε ηλικία 82 ετών
- Ο Μητροπολίτης Κοζάνης «ξαναχτυπά»: Στο στόχαστρο όσοι υιοθετούν ζώα και τα ρούχα των κοριτσιών
- Διασώθηκαν 13 μετανάστες νότια των Καλών Λιμένων – Έρευνες για τον εντοπισμό ενός ανήλικου
- Mάνατζερ Σαλάχ: «Αυτές είναι οι δύο επιλογές για το μέλλον του…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442