Πρεμιέρα πλέι οφ και για τους «αιώνιους»
Οι «αιώνιοι» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μπαίνουν σήμερα, Πέμπτη, στη μάχη των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Ο πρώτος της κανονικής διάρκειας της Α1, Ολυμπιακός, τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος, Παναθηναϊκός υποδέχεται στον έβδομο, Άρη, στο ΟΑΚΑ (19:00).
Οι «αιώνιοι» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μπαίνουν σήμερα, Πέμπτη, στη μάχη των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.
Ο πρώτος της κανονικής διάρκειας της Α1, Ολυμπιακός, τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ που περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή να μάθει εάν θα τερματίσει στην προνομιούχο 8η θέση ή θα ολοκληρώσει πρόωρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.
Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν αμφότερες οι ομάδες, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τους Θεσσαλονικείς να έχουν… ξεχάσει πώς είναι να πατάς παρκέ, αφού έχουν να αγωνιστούν από τις 24 Μαρτίου!
Πλήρης θα παραταχθεί και ο δεύτερος, Παναθηναϊκός, κόντρα στον έβδομο, Άρη, στο ΟΑΚΑ. Παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου και με το Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι πρωταθλητές Ευρώπης.
Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν μπορεί να υπολογίζει πια στο Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βενέτσια. Η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις δύο νίκες.
Το σημερινό (19/04) πρόγραμμα της α’ φάσης των πλέι οφ της Α1:
ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Ταβουλαρέας, Δεσλής, Παντελίδης) – ΝΕΤ
ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός – Άρης (Αφεντουλίδης, Μαγκλογιάννης, Μπίκας)
Διαβάστε τι έγινε στα πλέι οφ της Τετάρτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουρεαλισμός στο σφυρί: Το «παρανοϊκό-κριτικό μπαλέτο» Bacchanale του Σαλβαδόρ Νταλί αναμένεται να αγγίξει τα 300.000 ευρώ
- Στα 90 δολάρια το βαρέλι σκαρφάλωσε το πετρέλαιο
- Συναγερμός στη ΓΑΔΑ – Eλεγχόμενη έκρηξη στο σακίδιο του 48χρονου – Εξετάζεται αν είχε χειροβομβίδες
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος – Σημαντική η νίκη με ΠΑΟΚ»
- ΚΚΕ μετά το αίτημα βοήθειας από τη Βουλγαρία: «Νέα κλιμάκωση της επικίνδυνης εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο»
- Κυνισμός χωρίς όρια: Ο Λευκός Οίκος «διαφημίζει» την επιχείρηση στο Ιράν με… Grand Theft Auto [βίντεο]
