Φρένο στη μεταγραφολογία βάζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία ξεκαθαρίζει ότι στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι υποχρεωμένη να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι απόλυτη και μοναδική της προτεραιότητα αποτελούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Πόσο μάλλον όταν μπροστά μας έχουμε δύο πολύ μεγάλες προκλήσεις:

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στην συνέχεια την πρώτη μας συμμετοχή στους αγώνες πλέι-οφ.

Κατόπιν τούτου, γίνεται αντιληπτό ότι η διοχέτευση ονομάτων, ως υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Ατρόμητου είναι κάτι που απέχει παντελώς από την πραγματικότητα και επ’ ουδενί δεν συνάδει με τη φιλοσοφία μας ως ομάδα.

Με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και κατ’ επέκταση με τα μεταγραφικά θα ασχοληθούμε μετά το τέλος της περιόδου και την ολοκλήρωση των στόχων μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ