Να ληφθούν υπόψη οι αντιδράσεις για τα κέντρα κράτησης μεταναστών, λέει ο Δ.Αβραμόπουλος
Την άποψη ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών στο θέμα της δημιουργίας των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, από την Κομοτηνή όπου βρίσκεται.
Την άποψη ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών στο θέμα της δημιουργίας των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, από την Κομοτηνή όπου βρίσκεται.
Ο κ. Αβραμόπουλος λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Τοπικής Οργάνωσης Κομοτηνής της ΝΔ, στην οποία προήδρευσε, τόνισε ότι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητήθηκε ένα στρατόπεδο στην περιοχή της Θράκης, το οποίο διατέθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο υπουργός δήλωσε πως πέραν αυτού του αιτήματος δεν γνωρίζει κανένα άλλο αίτημα περί παραχώρησης άλλου στρατοπέδου.
Νωρίτερα, ο κ.Αβραμόπουλος επισκέφθηκε το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών και το Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας.
Ο δήμαρχος της περιοχής τον ενημέρωσε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο δήμος, ιδιαίτερα αυτά που έχουν σχέση με την ανεργία, τα έργα υποδομής και την αξιοποίηση της γεωθερμίας, αλλά και την ανάπτυξη του τουρισμού ο οποίος καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάκαμψη της περιοχής.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί ορεινές περιοχές και μειονοτικούς δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442