ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα με χρειαστούν μετά τις εκλογές, είπε ο Γ.Καρατζαφέρης
Μετεκλογικά είμαι απαραίτητος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος που δεν έχει δεσμευτεί με υπογραφές. «Με θέλουν γιατί δεν έχω υπογράψει. Για να μου χρεώνουν ή να μου πιστώνουν ανάλογα τις διάφορες αποκλίσεις από αυτά τα οποία ήδη έχουν εγγράφως δεσμευτεί» είπε.
Μετεκλογικά είμαι απαραίτητος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος που δεν έχει δεσμευτεί με υπογραφές.
«Με θέλουν γιατί δεν έχω υπογράψει. Για να μου χρεώνουν ή να μου πιστώνουν ανάλογα τις διάφορες αποκλίσεις από αυτά τα οποία ήδη έχουν εγγράφως δεσμευτεί» είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Κανάλι 1 Πειραιά».
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που άλλα έλεγαν στο Υπουργικό Συμβούλιο και άλλα έκαναν μετά».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είπε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ή ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ και τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «έχουν κοινό στόχο να συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές, προκειμένου να εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στο μνημόνιο. Γι’ αυτό και επιτίθενται και οι δύο με σφοδρότητα στην Αριστερά, ανασύροντας διχαστικές διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας