Διακοπή κυκλοφορίας στη σιδηροδρομική γραμμής Αθήνας – Θεσσαλονίκης
Διεκόπη από τις 3:30 το μεσημέρι η κυκλοφορία στο 203ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνας - Θεσσαλονίκης, εξαιτίας κατολισθήσεως και εγκλωβισμού κενής επιβατικής αμαξοστοιχίας στο σταθμό του Ασωπού.
Διεκόπη από τις 3:30 το μεσημέρι η κυκλοφορία στο 203ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνας – Θεσσαλονίκης, εξαιτίας κατολισθήσεως και εγκλωβισμού κενής επιβατικής αμαξοστοιχίας στο σταθμό του Ασωπού.
Τα μπάζα και οι πέτρες που έπεσαν σε εκείνο το σημείο έφραξαν την σιδηροδρομική γραμμή με συνέπεια να εκτροχιαστεί η κενή αμαξοστοιχία.
Μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, οι επιβάτες με κατεύθυνση την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη μετεπεβιβάζονται σε λεωφορεία στους σταθμούς Λιανοκλαδίου ή/και Τιθορέας για την ενδιάμεση διαδρομή.
Οι αρμόδιοι του ΟΣΕ δεν μπορούν να εκτιμήσουν ακόμη πότε θα αποκατασταθεί η συγκοινωνία αφού, όπως υπογραμμίζουν, μετά την επαναφορά του συρμού στις γραμμές «εξαρτάται από εκεί και μετά από τη βλάβη που έχει η γραμμή και το χρόνο που θα χρειαστεί για να αποκατασταθεί».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας