
Ο Ρέγια παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο
Ο Ρέγια παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο
Μία ημέρα πριν από την ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «32» του Europa League, ο Έντι Ρέγια υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο, Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 66χρονος Ιταλός προπονητής, έστειλε την παραίτησή του στα γραφεία της ομάδας με φαξ το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρέγια αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Λάτσιο, λόγω των διαταραγμένων σχέσεών του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Κλαούντιο Λοτίτο και τον τεχνικό διευθυντή, Ίγκλι Τάρε. Αν τελικά η παραίτηση γίνει δεκτή από τη διοίκηση, ο ιταλικός Τύπος θεωρεί πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Πάολο Ντι Κάνιο, που στην παρούσα φάση είναι προπονητής της αγγλικής Σουίντον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)






















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442