Τρίτωσε το… κακό για την Εθνική πόλο με νέα ήττα από τις ΗΠΑ
Την τρίτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε τα ξημερώματα η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο διεθνές τουρνουά «Holiday Cup», το οποίο διεξάγεται στο Λος Αλαμίτος της Καλιφόρνια. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με 12-9 και πλέον θα αντιμετωπίσει εκ νέου τις Αμερικανίδες τα ξημερώματα της Κυριακής (04:00) στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.
Την τρίτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε τα ξημερώματα η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο διεθνές τουρνουά «Holiday Cup», το οποίο διεξάγεται στο Λος Αλαμίτος της Καλιφόρνια. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με 12-9 και πλέον θα αντιμετωπίσει εκ νέου τις Αμερικανίδες τα ξημερώματα της Κυριακής (04:00) στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.
Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση βρέθηκε να «κυνηγάει» από την αρχή την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο σκορ, καθώς η «οικοδέσποινα» προηγήθηκε 2-0. Η Λιόση μείωσε σε 2-1, ωστόσο ακολούθησαν δύο γκολ για τις Αμερικανίδες από Μάθιουσον και Κρεγκ (4-1).
Γερόλυμου και Τσουκαλά έφεραν την εθνική σε απόσταση ενός γκολ (4-3), αλλά στη συνέχεια οι Ηνωμένες Πολιτείες πάτησαν… γκάζι και προηγήθηκαν 7-3. Η Εθνική, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία λέξη της και ισοφάρισε 8-8 με γκολ της Τσουκαλά, ενώ στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου η Αντωνάκου έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στη «γαλανόλευκη» (8-9).
Η συνέχεια, όμως, ανήκε στις Αμερικανίδες, οι οποίες σημείωσαν τέσσερα «αναπάντητα» γκολ και πήραν τη νίκη, ολοκληρώνοντας αήττητες την πρώτη φάση του τουρνουά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν 5/8 με παίκτρια παραπάνω, ενώ η Εθνική είχε 2/10. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι Αμερικανίδες πανηγύρισαν το «3 στα 3», ενώ η Ελλάδα έμεινε χωρίς νίκη.
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 1-3, 4-1.
ΗΠΑ: Μάθιουσον 3, Σέιντεμαν 2, Μ. Στέφενς 2, Τζ. Στέφενς, Μος, Ντράις, Βίλα, Κρεγκ.
ΕΛΛΑΔΑ: Τσουκαλά 3, Αντωνάκου 3, Λιόση, Ρουμπέση, Γερόλυμου.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ιταλία νίκησε 7-6 τον Καναδά, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί αύριο τα ξημερώματα (02:30). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με 2 νίκες-1 ήττα και ο Καναδάς με 1 νίκη-2 ήττες.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 2-0, 2-3.
ΙΤΑΛΙΑ: Έμολο 3, Μπιανκόνι 2, Κεϊρόλο, Κότι.
ΚΑΝΑΔΑΣ: Περό 4, Μοντόν, Ράντου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα
- Το Πεντάγωνο βάζει «στο μάτι» τα ουκρανικά drones αναχαίτισης για να αντιμετωπίσει το Ιράν
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Προβλήματα στον κόσμο του Ocean’s Eleven: Στον «αέρα» το prequel μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη Λι Άιζακ Τσανγκ
- Δεξιοί και ακροκεντρώοι την πέφτουν στον Σάντσεθ την ώρα που η μισή Ε.Ε. έχει στρατιωτικές εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία





