Και άλλος τερματοφύλακας στον Πανιώνιο, ανακοίνωσε τον Πόγκασιτς
Στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, μετά τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, προχώρησε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Κρίστιαν Πόγκασιτς και ο Ούγγρος είναι η έκτη τους μεταγραφή την χειμερινή περίοδο.
Στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, μετά τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, προχώρησε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Κρίστιαν Πόγκασιτς και ο Ούγγρος είναι η έκτη τους μεταγραφή την χειμερινή περίοδο.
Ο Πόγκασιτς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ρουμανική Μπιχόρ Οραντέα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του Ρουμανίας. Ο ύψους 1.89 τερματοφύλακας είχε φέτος με την φανέλα της Οραντέα 12 συμμετοχές με την τελευταία να είναι στις 19 Νοεμβρίου 2011.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγγρου τερματοφύλακα, Κρίστιαν Πόγκασιτς. Ο 27χρονος γκολκίπερ θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο «21»».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή



