Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Οι πολιτικές Ομπάμα κάνουν τις ΗΠΑ να μοιάζουν με Ευρώπη, δήλωσε ο Μιτ Ρόμνεϊ
«Ο Μπαράκ Ομπάμα μάς κάνει να μοιάζουμε ολοένα και πιο πολύ με την Ευρώπη, ένα μοντέλο που δεν δουλεύει» δήλωσε το φαβορί στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ. «Δεν θέλω εδώ την Ευρώπη. Θέλω η Αμερική να παραμείνει Αμερική» πρόσθεσε.
«Ο Μπαράκ Ομπάμα μάς κάνει να μοιάζουμε ολοένα και πιο πολύ με την Ευρώπη, ένα μοντέλο που δεν δουλεύει» δήλωσε το φαβορί στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ.
«Δεν θέλω εδώ την Ευρώπη» δήλωσε ο Μιτ Ρόμνεϊ στο Έιμς, ένα σταθμό στην περιοδεία που διεξάγει με λεωφορείο στην Αϊόβα, μερικές ημέρες πριν από τις προκριματικές εκλογές σ’ αυτή την πολιτεία-κλειδί, την πρώτη που ψηφίζει στο πλαίσιο των προκριματικών εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
«Οι πολιτικές που εφαρμόζει ο πρόεδρος για να γίνουμε όπως η Ευρώπη δεν λειτουργούν» πρόσθεσε. «Θέλω η Αμερική να παραμείνει Αμερική» επέμεινε.
Ο Ρόμνι ηγείται στην κούρσα στην Αϊόβα και τον ακολουθεί ο Ρον Πολ και μετά ο Ρικ Σαντόρουμ, ο οποίος ανέβηκε στην τρίτη θέση έξι ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των προκριματικών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην πολιτεία αυτή, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.