Κανονικά Καφές και Κάρλος, ενοχλήσεις ο Κάλα
Κανονικά προπονήθηκαν τη Δευτέρα οι Παντελής Καφές και Χοσέ Κάρλος δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αντίθετα, αποχώρησε από την προπόνηση ο Χουάν Κάλα με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ωστόσο έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αφού είναι τιμωρημένος. Εκτός πλάνων και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ο Παναγιώτης Λαγός που ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
Κανονικά προπονήθηκαν τη Δευτέρα οι Παντελής Καφές και Χοσέ Κάρλος δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.
Αντίθετα, αποχώρησε από την προπόνηση ο Χουάν Κάλα με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ωστόσο έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αφού είναι τιμωρημένος.
Εκτός πλάνων και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ο Παναγιώτης Λαγός που ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
H επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης στις 11:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία
- Ένα από τα μεγαλύτερα άστρα του Σύμπαντος ίσως ετοιμάζεται να εκραγεί – Έλληνες αστρονόμοι παρακολουθούν
- Ηχορύπανση: Ο «φωνακλάς δολοφόνος» της Ευρώπης – Τα ντεσιμπέλ της ηπείρου και οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία
- Εδιμβούργο: Άντρας με μαχαίρια επιτέθηκε σε πολίτες – Δύο τραυματίες





