«Πρωθυπουργό με κύρος, όχι μαριονέτα» ζητά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με γραπτή δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο και η οποία αναφέρει τα εξής: «Η Ελλάς δεν χρειάζεται πρωθυπουργό μαριονέτα. Η μόνη λύση αυτήν την ώρα είναι να επιλεγεί μια ισχυρή προσωπικότητα με κύρος στην Ευρώπη, διεθνή αξιοπιστία και γνώση του αντικειμένου» τόνισε.
Παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με γραπτή δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο και η οποία αναφέρει τα εξής:
«Ο εθνικός διασυρμός και ο ευτελισμός των θεσμών της Δημοκρατίας μας, έχουν φτάσει στα ακρότατά τους όρια. Καιρός είναι να συνέλθουμε.
» Η Ελλάς δεν χρειάζεται πρωθυπουργό μαριονέτα. Η μόνη λύση αυτήν την ώρα είναι να επιλεγεί μια ισχυρή προσωπικότητα με κύρος στην Ευρώπη, διεθνή αξιοπιστία και γνώση του αντικειμένου.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
- Ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ από τις ΗΠΑ και το Ιράν ενδέχεται να αναζωπυρώσει τις εντάσεις στον Κόλπο
- WSJ: Η Ευρώπη επιταχύνει το εφεδρικό σχέδιο για «ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ» σε περίπτωση αποχώρησης των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442