Ο Λεβαδειακός, που θα συμμετάσχει στη Σούπερ Λίγκα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαβιέ Τομάς. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βοιωτούς, καθώς έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Τομάς ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2010 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 25χρονος σέντερ μπακ άρχισε την καριέρα του από τη Γκενιόν, αγωνίστηκε για ένα χρόνο στη Ροντέ και στη συνέχεια για τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με την Τουρ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης