Νίκη στην πρόβα πριν από την Μπιλμπάο για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός επικράτησε σε φιλικό, που έγινε στο ΣΕΦ, του Πανιωνίου με σκορ 83-57, εν όψει της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπιλμπάο.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε σε φιλικό, που έγινε στο ΣΕΦ, του Πανιωνίου με σκορ 83-57, εν όψει της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπιλμπάο.
Κορυφαίοι για τους Πειραιώτες ήταν ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους με 13 πόντους, ενώ από τους «κυανέρυθρους» ξεχώρισαν οι Γιάνκοβιτς και Κιζ με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.
Στο ΣΕΦ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Ηλίας Λιανός.
Τα δεκάλεπτα: 19-12, 37-24, 59-43, 83-57
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 6, Άντιτς 5, Σπανούλης 6, Χάουαρντ 9 , Κέσελι 8, Παπαδόπουλος 8, Γκετσεβίτσιους 13 (3), Γλυνιαδάκης 1, Πρίντεζης 10, Παπανικολάου 9, Μάντζαρης, Σλούκας 6, Κατσίβελης 2.
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος, Κιζ 12 (2), Αθανασούλας, Ντίμπλερ, Μπατής 2, Γιάνκοβιτς 14, Καββαδάς 7, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 14, Νατζφέι 8 (2).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ
- «Φωτιά» το ενεργειακό κόστος σε Ελλάδα και Ευρώπη



