Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων αναμένεται να εξεταστεί την Πέμπτη στη συνεδρίαση των επικεφαλής των Οργανισμών Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους της Ευρώπης (EFC Sub- Committee on EU Sovereign Debt Markets) στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες δύο εβδομάδες η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων είναι μεγάλη και πλέον έχει καλυφθεί ο στόχος του 90% που είχαν θέσει η ΕΕ και η Ελλάδα.
Η συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων αναμένεται να εξετασθεί την Πέμπτη στη συνεδρίαση των επικεφαλής των Οργανισμών Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους της Ευρώπης (EFC Sub- Committee on EU Sovereign Debt Markets) στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες δύο εβδομάδες η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων είναι μεγάλη και πλέον έχει καλυφθεί ο στόχος του 90% που είχαν θέσει ΕΕ-Ελλάδα στο πλαίσιο της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου.
Έτσι, εκτιμάται πως η κλείνει κοντά στο 90% ήτοι στο πρόγραμμα θα περιληφθούν ομόλογα άξιας 135 δισ. ευρώ.
Η συμμετοχή αυξήθηκε εν μέσω φόβων για χρεοκοπία της Ελλάδας και εν μέσω σεναρίων για κούρεμα 50% αντί του 21% που προβλέπει το υφιστάμενο πρόγραμμα.
Η Ευρωζώνη θα ενημερωθεί για το ύψος της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων κατά το αυριανό EFC Sub- Committee on EU Sovereign Debt Markets στο οποίο θα μετέχει ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ Β. Μαστρόκαλος.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας