Σειρά συσκέψεων για την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης
Ευρεία πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης με την ηγεσία του υπουργείου, τους προέδρους όλων των Δικαστικών Ενώσεων, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, με αντικείμενο την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.
Ευρεία πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης με την ηγεσία του υπουργείου, τους προέδρους όλων των Δικαστικών Ενώσεων, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, με αντικείμενο την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ζήτησε να κατατεθούν στο υπουργείο έως τις 10 Οκτωβρίου οι προτάσεις των φορέων για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων.
Ήδη, παρόμοιες συσκέψεις έχει πραγματοποιήσει και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Νικόλας Κανελλόπουλος με εκπροσώπους επιστημονικών Ενώσεων, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών και την Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων.
Την Τρίτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη με αντικείμενο και πάλι την αποσυμφόρηση των Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν και οι προϊστάμενοι των μεγαλύτερων Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
- Εξαγωγές: Το στοίχημα των ελληνικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442