Σειρά συσκέψεων για την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης
Ευρεία πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης με την ηγεσία του υπουργείου, τους προέδρους όλων των Δικαστικών Ενώσεων, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, με αντικείμενο την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.
Ευρεία πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης με την ηγεσία του υπουργείου, τους προέδρους όλων των Δικαστικών Ενώσεων, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, με αντικείμενο την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ζήτησε να κατατεθούν στο υπουργείο έως τις 10 Οκτωβρίου οι προτάσεις των φορέων για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων.
Ήδη, παρόμοιες συσκέψεις έχει πραγματοποιήσει και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Νικόλας Κανελλόπουλος με εκπροσώπους επιστημονικών Ενώσεων, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών και την Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων.
Την Τρίτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη με αντικείμενο και πάλι την αποσυμφόρηση των Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν και οι προϊστάμενοι των μεγαλύτερων Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή τους – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον ορειβάτη στα Αστερούσια Όρη – Ζητήθηκε η συνδρομή Super Puma
- Πώς η Netflix κέρδισε τη Warner Bros.: Το παρασκήνιο Σαράντος–Τραμπ
- ΑΕΚ: Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς
- Σάλος στη Ρωσία: Μητέρα έβαλε τον γιο της σε σακούλα και ρούφηξε τον αέρα – Φώναζε το παιδί
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442