Αμφίβολος ο Κωνσταντόπουλος για την ΑΕΚ στο ματς με τη Ξάνθη
Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας. Ο διεθνής γκολκίπερ της «Ένωσης» συνεχίζει ν' αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του (κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου) και κατ΄ επέκταση η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τη Ξάνθη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας. Ο διεθνής γκολκίπερ της «Ένωσης» συνεχίζει ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του (κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου) και κατ΄ επέκταση η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τη Ξάνθη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Κωνσταντόπουλος δεν γυμνάστηκε ούτε σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι όπως έγινε γνωστό θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποφασιστεί αν θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα ή, ο Γιάννης Αραμπατζής θα διατηρήσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια.
Εκτός του διεθνούς πορτιέρο, θεραπεία έκανε και ο Παντελής Καφές, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται, αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1.5 περίπου μήνα. Για το παιχνίδι κόντρα στη Ξάνθη, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του, επίσης, τον Τραϊανό Δέλλα που είναι τιμωρημένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες

