Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Η ΕΠΟ απειλεί με υποβιβασμό Λάρισα και Πανσερραϊκό

Η ΕΠΟ απειλεί με υποβιβασμό Λάρισα και Πανσερραϊκό

Στην «αμέσως κατώτερη κατηγορία» θα υποβιβασθούν οι Λάρισα και Πανσερραϊκός με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ εφόσον δεν αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά της Σούπερ Λιγκ ζητώντας την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Νωρίτερα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είχε εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας άμεση έναρξη του πρωταθλήματος, προκρίνοντας τη συμμετοχή των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού, δείχνοντας ουσιαστικά τις προθέσεις της απέναντι σε Λάρισα και Πανσερραϊκό. Για άνιση μεταχείριση και ανεξήγητη βιασύνη μιλά η Λάρισα. Δεν συνυπογράφει με τη Λίγκα η ΑΕΚ. Αυθαίρετη χαρακτηρίζει την κίνηση της Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός. «Τραγελαφικό» λέει ο Ηρακλής που περιμένει την απόφαση. Ο ΟΣΦΠ καλεί ΠΑΟ, ΑΕΚ να πληρώσουν τη ρήτρα και παίρνει «πράσινη» απάντηση: «Η Λίγκα μέσω ερυθρόλευκων κύκλων»

Στην «αμέσως κατώτερη κατηγορία» θα υποβιβασθούν οι Λάρισα και Πανσερραϊκός με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ εφόσον δεν αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά της Σούπερ Λιγκ ζητώντας την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Βέβαια, από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν γίνεται σαφές ποια ακριβώς θα είναι αυτή η κατηγορία, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Σούπερ Λιγκ έχουν ανοίξει κόντρα με αυτές τις δύο ομάδες.

Νωρίτερα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είχε εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας άμεση έναρξη του πρωταθλήματος (το Σαββατοκύριακο 27-28/8) και προκρίνοντας τη συμμετοχή των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού, δείχνοντας ουσαστικά τις προθέσεις της απέναντι σε Λάρισα και Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ:

«Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 24/8/2011 η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών , Αίτηση Αναστολής των Π.Α.Ε. 1. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 1964 και 2. ΠΑΝΣΣΕΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ κατά του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ (ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ)» και αποφάσισε να επιβάλλει στις ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ την ποινή του άμεσου υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της».

» Στις ίδιες, ως άνω, ΠΑΕ δίδεται χρονικό περιθώριο έως την Πέμπτη 25/8/2011 και ώρα 14.00, να παραιτηθούν επισήμως της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει άμεσα η ποινή του υποβιβασμού των ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την περίοδο 2011-2012».

Για άνιση μεταχείριση και ανεξήγητη βιασύνημιλά η Λάρισα.Δεν συνυπογράφειμε τη Λίγκα η ΑΕΚ.Αυθαίρετη χαρακτηρίζει την κίνηση της Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός.«Τραγελαφικό»λέει ο Ηρακλής που περιμένει την απόφαση.Ο ΟΣΦΠκαλεί ΠΑΟ, ΑΕΚνα πληρώσουν τη ρήτρα και παίρνει «πράσινη» απάντηση:«Η Λίγκα μέσω ερυθρόλευκων κύκλων»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο