Με τον Λαρεντζάκη να εντυπωσιάζει (29 π.), η εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 13-16, όπου θα κριθεί η παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε 100-72 την Τσεχία, σε αγώνα για την 2η ημέρα του Η’ ομίλου και έκανε ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Την Τετάρτη το σύνολο του Γιώργου Βλασσόπουλου θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία (14:30).
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης