Εκτός τελικού Μάνος και Παπαρούνας στις καταδύσεις από 3μ.
Εκτός ημιτελικού έμειναν οι δύο Έλληνες καταδύτες που συμμετείχαν στον προκριματικό των 3μ., στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Σαγκάης. Ο Αλέξανδρος Μάνος κατετάγη 21ος με 390.75 βαθμούς και ο Στέφανος Παπαρούνας έμεινε στην 28η θέση με 379.20β. Ο 18ος και τελευταίος που προκρίθηκε στον ημιτελικό, ο Βρετανός Τζακ Λάφερ, συγκέντρωσε 405.05 βαθμούς, ενώ κορυφαίος του προκριματικού ήταν ο Κινέζος Κάι Κιν με 504.75β. Συμμετείχαν συνολικά 52 αθλητές.
Εκτός ημιτελικού έμειναν οι δύο Έλληνες καταδύτες που συμμετείχαν στον προκριματικό των 3μ., στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Σαγκάης.
Ο Αλέξανδρος Μάνος κατετάγη 21ος με 390.75 βαθμούς και ο Στέφανος Παπαρούνας έμεινε στην 28η θέση με 379.20β.
Ο 18ος και τελευταίος που προκρίθηκε στον ημιτελικό, ο Βρετανός Τζακ Λάφερ, συγκέντρωσε 405.05 βαθμούς, ενώ κορυφαίος του προκριματικού ήταν ο Κινέζος Κάι Κιν με 504.75β. Συμμετείχαν συνολικά 52 αθλητές.
Να σημειωθεί ότι ο Παπαρούνας ήταν σε τροχιά πρόκρισης μετά από τέσσερις προσπάθειες, όμως στην πέμπτη (προτελευταία) χρεώθηκε με ποινή και έχασε πολύτιμο έδαφος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρης και οι πιθανότητες για την 5άδα – Το πρόγραμμα ως το φινάλε της κανονικής περιόδου (pics)
- Το Παλάτι «καίει» τον Άντριου: «Βαθιά ανήσυχοι» οι Γουίλιαμ και Κέιτ για το σκάνδαλο Έπσταϊν
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά του παιδιού που έπεσε στο σιντριβάνι – Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)

