Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Οι ελληνικές παραλίες στις τέσσερις πιο καθαρές της Ευρώπης
Μία από τις τέσσερις χώρες της Ευρώπης που διαθέτουν τις πιο καθαρές ακτές, κατάλληλες για κολύμπι και θαλάσσια σπορ, είναι η Ελλάδα. Η επιλογή έγινε από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος. Οι άλλες τρεις χώρες είναι η Κύπρος, η Μάλτα και η Κροατία. Τις ποιοτικά χειρότερες παραλίες έχουν η Ρουμανία, η Πολωνία και το Βέλγιο.
Μια από τις τέσσερις χώρες της Ευρώπης που διαθέτουν τις πιο καθαρές ακτές, κατάλληλες για κολύμπι και θαλάσσια σπορ είναι η Ελλάδα. Η επιλογή έγινε από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος.
Οι άλλες τρεις χώρες είναι η Κύπρος, η Μάλτα και η Κροατία.
Τις ποιοτικά χειρότερες παραλίες έχουν η Ρουμανία, η Πολωνία και το Βέλγιο.
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος συγκέντρωσε και συνέκρινε 21.000 και πλέον σημεία και περιοχές για κολύμπι στις χώρες της ΕΕ καθώς και στην Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Ελβετία.
Η ποιότητα των παραλιών μειώθηκε κατά 3,5% σε σχέση με το 2010 αλλά ανέβηκε σε πέντε χώρες.
Η ποιότητα υποχώρησε και στις λίμνες και ποτάμια όπου κολυμπά και κάνει σπορ το 1/10 των Ευρωπαίων.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.