WRC – Ράλι Ακρόπολις 2011, ΕΔ1: Νίκη του P. Solberg στη Θήβα
Ο Νορβηγός κέρδισε την πρώτη Ειδική με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Jari Matti Latvala. Έχασε δέκα δευτερόλεπτα ήδη ο S. Loeb με την πρώτη του θέση εκκίνησης, 12ος ο Λάμπρος Αθανασούλας.
Ο Petter Solberg (Solberg Citroen) κέρδισε την εναρκτήρια Ειδική Διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις 2011, το πρώτο πέρασμα από τη Θήβα, καθώς ο Sebastien Loeb (Citroen) άρχισε ήδη να χάνει αρκετό χρόνο εξαιτίας της πρώτης θέσης από την οποία εκκινεί και έμεινε δέκα δευτερόλεπτα μακριά.
Ο Jari Matti Latvala (Ford) σημείωσε το δεύτερο χρόνο, μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον P. Solberg, ενώ οι Evgeny Novikov και Matthew Wilson της Stobart Ford ήταν 3ος και 4ος αντίστοιχα στην κατάταξη της Ειδικής, εκμεταλλευόμενοι και την ευνοϊκή τους θέση εκκίνηση από πιο πίσω θέσεις, σε καθαρότερο δρόμο.
Οι Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος ξεκίνησαν τον αγώνα με τον 12ο χρόνο, πλησιάζοντας μόλις στα επτά δέκατα του δευτερολέπτου τον Kimi Raikkonen!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας