Στο χειρουργείο θα μπει την Τρίτη 23/5 ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση προκειμένου να «καθαρίσουν» τα γόνατά του, τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα.

Η επέμβαση αποφασίστηκε να γίνει αυτή τη στιγμή, καθώς ο Γκαρσία θα χάσει τόσο το ματς με τον Παναθηναϊκό, όσο και αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω τιμωρίας, καθώς εκτός από τη μία αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αγώνα με την ΑΕΚ, δέχθηκε επιπλέον ποινή τριών αγωνιστικών για το χτύπημα εκτός φάσης κατά του Ντιόπ,

Ετσι αποφασίστηκε να κάνει τώρα την αρθροσκόπηση για να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της νέας αγωνιστικού περιόδου. Τις επεμβάσεις θα κάνει ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ