Μείωση προστίμων για τα αυθαίρετα εξετάζει η κυβέρνηση
Με μείωση των προστίμων και «τακτοποίηση» με το παρελθόν θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να επιλύσει το πρόβλημα με τα αυθαίρετα. Ο Γ.Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι «επιχειρούμε την είσπραξη των προστίμων σε ένα πιο βατό πλαίσιο από σήμερα, που τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά, και, παράλληλα, να δούμε στο πλαίσιο του Συντάγματος και της νομολογίας του ΣτΕ πώς θα διασφαλίζεται κάποιος για το οίκημα που έχει».
Με μείωση των προστίμων και «τακτοποίηση» με το παρελθόν θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να επιλύσει το πρόβλημα με τα αυθαίρετα.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, ότι «επιχειρούμε την είσπραξη των προστίμων σε ένα πιο βατό πλαίσιο από σήμερα, που τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά, και, παράλληλα, να δούμε στο πλαίσιο του Συντάγματος και της νομολογίας του ΣτΕ πώς θα διασφαλίζεται κάποιος για το οίκημα που έχει».
Σύμφωνα με τον υπουργό, θα είναι «τακτοποίηση» με το παρελθόν και ο σχετικός διάλογος από τα συναρμόδια υπουργεία θα αρχίσει αμέσως μετά το Πάσχα, για μια λύση, που θα είναι δίκαιη για όσους έχουν αυθαίρετα και, παράλληλα, θα αποφέρει έσοδα στο Δημόσιο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας