«Η Ηλιούπολη στήνει όλο το ποδόσφαιρο» είπε ο Κούγιας
Σε καταγγελία του αγώνα Ηλιούπολη - Λεβαδειακός θα προχωρήσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι «το λέω χρόνια ότι η Ηλιούπολη στήνει όλο το ποδόσφαιρο». Στο συγκεκριμένο ματς, ο τζίρος στο στοίχημα ξεπέρασε κατά πολύ αυτόν του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.
Σε καταγγελία του αγώνα Ηλιούπολη – Λεβαδειακός θα προχωρήσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι «το λέω χρόνια ότι η Ηλιούπολη στήνει όλο το ποδόσφαιρο». Στο συγκεκριμένο ματς, ο τζίρος στο στοίχημα ξεπέρασε κατά πολύ αυτόν του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.
Οι δηλώσεις του Κούγια στον SentraFM:
«Το λέω χρόνια ότι η Ηλιούπολη στήνει όλο το ποδόσφαιρο!», είπε αρχικά και συνέχισε: «Την ώρα που κέρδιζε με 2-0 η Ηλιούπολη έγινε κατάθεση εκατομμυρίων υπέρ του Λεβαδειακού. Τι άλλο θέλει η ΕΠΟ και η Πολιτεία δηλαδή για να κινηθεί;», τόνισε ο Κούγιας και αποκάλυψε ότι ο ΟΠΑΠ είχε «φράξει» το συγκεκριμένο παιχνίδι.
«Ο ΟΠΑΠ έπρεπε να κάνει μηνυτήρια αναφορά. Δεν μπορεί να αφήνει έρμαιο το ελληνικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε και επιβεβαίωσε ότι θα πάει στον εισαγγελέα για να προχωρήσει καταγγελίες.
Ο συγκεκριμένος αγώνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, ξεκίνησε με την Ηλιούπολη να προηγείται στο σκορ με 2-0 και τελικά τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν το ματς σε 2-4, ενώ και στα δύο ημίχρονο έγινε… over.
Το περίεργο της κατάστασης είναι ότι μετά το 2-0 έγινε… χορός εκατομμυρίων στην ανατροπή από την ομάδα της Λειβαδιάς. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τελικός τζίρος στο στοιχηματικό site Betfair για αυτό το ματς (το οποίο ήταν φραγμένο από τον ΟΠΑΠ) έφτασε τα 870.000 ευρώ, τη στιγμή που στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ δαπανήθηκαν 480.000 ευρώ!
Αναλυτικά, ο τζίρος στη αρχή του ματς ήταν στις 100.000 ευρώ, ενώ ακόμη και με το σκορ στο 2-0, η απόδοση στον άσο ήταν λίγο κάτω από το 2. Με το που μπήκε το δεύτερο γκολ της Ηλιούπολης, στο ματς «έπεσαν» ακόμη 100.000 ευρώ, ενώ με τη μείωση του σκορ από τον Λεβαδειακό, παίχτηκαν ακόμη 300.000 ευρώ, ενώ η απόδοση του διπλού έπεσε στο 1.40.
Με το που έγινε το 2-2, η απόδοση στο διπλό έπεσε στο 1,28, ενώ ο τζίρος είχε ήδη φτάσει τις 600.000 ευρώ, ενώ μετά από λίγο με την απόδοση στο 1,05 και το σκορ ακόμη στο 2-2, κάποιος πόνταρε 7.000 ευρώ στο διπλό, το οποίο ήρθε και μετά το 2-3 με την απόδοση στο 1,05 πόνταραν παίκτες με απόθεμα χρημάτων.
Συνολικά ο τζίρος έφτασε τις 870.000 ευρώ στην Βetfair με τις άλλες στοιχηματικές εταιρίες να έχουν αποσύρει το ματς στο οποίο το 90% των παικτών στοιχημάτιζε στο «διπλό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)


