«Νίκη για να κλείσουν στόματα» ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού
Για ακόμη μια φορά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, όπου μεταξύ άλλων έδωσε σαφές μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (20/03, 19:00). «Μόνο νίκη», τους ζήτησε.
Κύρκος Βαγγέλης
Για ακόμη μια φορά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, όπου μεταξύ άλλων έδωσε σαφές μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (20/03, 19:00) καθώς ζήτησε τη νίκη, όχι για τη φιέστα τίτλου, αλλά «για να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική».
«Είδατε τον τελευταίο μήνα να υπάρχει, από αρκετούς, πολύ αρνητική κριτική για την ομάδα. Βέβαια τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση, θεωρούνται δεδομένα. Αντίθετα τα άσχημα νέα για μας πουλάνε, σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Δεν με αγγίζει το να χτυπούν εμένα προσωπικά. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό που χρειάζεται για τον αυριανό αγώνα είναι καρδιά και μυαλό. Δεν πρέπει να έχετε άγχος γιατί δεν καλείστε να αποδείξετε τίποτα» είπε αρχικά ο Μαρινάκης.
Και ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» κατέληξε:
«Εμείς δεν πάμε για φιέστα, φιέστες έχουμε κάνει πολλές. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική. Ελπίζω να μην με απογοητεύσετε. Να είστε υπερήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνεια να την δείξετε αύριο (σ.σ.: Κυριακή)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442