Παρουσία Ζαγοράκη η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Παρουσία του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και δύο πριν την μεγάλη ρεβάνς στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Αποθεραπεία έκανε ο Κοντρέρας.
Κοσκέρης Νίκος
Παρουσία του προέδρου Θοδωρή Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και δύο πριν την μεγάλη ρεβάνς στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Αποθεραπεία έκανε ο Κοντρέρας.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες της ομάδας, με τον Χιλιανό στόπερ να παίρνει επιπλέον ανάσες κάνοντας αποθεραπεία με μασάζ και ειδικές ασκήσεις αποφόρτισης, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ένωση.
Πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους άλλους παίκτες ακολούθησαν και οι Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, που όπως και ο Κοντρέρας είναι «φορτωμένοι» με πολλά αγωνιστικά λεπτά.
Όσοι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν κόντρα στους Ολυμπιακό έκαναν ασκήσεις τακτικής. Ολόκληρη η ομάδα θα προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό την Τρίτη (15/3), στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Μάκη Χάβο να δοκιμάζει σχήμα ενδεκάδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Με Ζαγοράκη η προπόνηση
Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρακολουθεί αρκετές από τις προπονήσεις της ομάδας, όποτε αυτό είναι εφικτό. Ο Ζαγοράκης δεν μίλησε με κάποιον, αλλά με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει πως είναι κοντά στην ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
