1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 2. Κόβουμε στα δυο κάθε στήθος, βάζουμε τα κομμάτια πάνω σε μια σανίδα και τα κοπανάμε μέχρι πάχος 1,5 εκ 3. Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ροδίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου από 3 λεπτά για κάθε πλευρά. Τα μεταφέρουμε σε μια ρηχή χύτρα του 11/2 λιτρου 4. Βάζουμε το κρασί, το νερό, τη μουστάρδα, το άνιθο, το αλάτι και το πιπέρι στο τηγάνι και αφήνουμε να βράσουν για 1 λεπτό. Τα χύνουμε πάνω στο κοτόπουλο στη χύτρα. Τη σκεπάζουμε και τη βάζουμε στο φούρνο για 30 λεπτά. Προσθέτουμε το μαϊντανό. Ρίχνουμε κουταλιές από τη σάλτσα πάνω στο κοτόπουλο και το μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμη