Κύρκος Βαγγέλης

Το Σάββατο (10/03) θα ξεκαθαρίσει για το αν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και την Πέμπτη (10/03) ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας όμως ρυθμούς.

Το ίδιο πρόγραμμα θα συνεχίσει και την Παρασκευή (11/03), καθώς στον Δικέφαλο του Βορρά δεν θέλουν να ρισκάρουν κάτι, όσον αφορά στην επιστροφή του. Εκτιμάται, πάντως, ότι ο Βιεϊρίνια θα μπει το Σάββατο 12/03 σε κανονικούς ρυθμούς, εφόσν φυσικά δεν νοιώσει ξανά ενοχλήσεις.

Πάντως, ακόμη και αν ο Πορτογάλος άσος δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στους Ερυθρόλευκους το βράδυ της Κυριακής (13/03, 19:30) δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη (16/03, 21:00).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ