Το Σάββατο θα αποφασισθεί η συμμετοχή του Βιεϊρίνια στο ντέρμπι με ΟΣΦΠ
Το Σάββατο (10/03) θα ξεκαθαρίσει για το αν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και την Πέμπτη (10/03) ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας όμως ρυθμούς.
Κύρκος Βαγγέλης
Το Σάββατο (10/03) θα ξεκαθαρίσει για το αν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε και την Πέμπτη (10/03) ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας όμως ρυθμούς.
Το ίδιο πρόγραμμα θα συνεχίσει και την Παρασκευή (11/03), καθώς στον Δικέφαλο του Βορρά δεν θέλουν να ρισκάρουν κάτι, όσον αφορά στην επιστροφή του. Εκτιμάται, πάντως, ότι ο Βιεϊρίνια θα μπει το Σάββατο 12/03 σε κανονικούς ρυθμούς, εφόσν φυσικά δεν νοιώσει ξανά ενοχλήσεις.
Πάντως, ακόμη και αν ο Πορτογάλος άσος δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στους Ερυθρόλευκους το βράδυ της Κυριακής (13/03, 19:30) δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη (16/03, 21:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 19χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με 4.650 λαθραία πακέτα τσιγάρα στις αποσκευές του
- Το νέο συλλεκτικό αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά – Supercar αξίας 1 εκατ. ευρώ (pics+vids)
- O Λευκός Οίκος επέστρεψε με τρεις ακόμη αινιγματικές αναρτήσεις
- Τέμπη: «Μήπως εσείς δεν θέλετε να γίνει η δίκη;» – Αιχμές Πλακιά προς Γεωργιάδη και Φλωρίδη
- Κικίλιας: Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας είμαστε υποχρεωμένοι να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας
- Αστυνομική επιχείρηση στον Βοτανικό για τους παράνομους σκουπιδότοπους – Πέντε συλλήψεις

