Μοναδικός απών ο Γιάχιτς από την προπόνηση της ΑΕΚ
Ο Σανέλ Γιάχιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης που απουσίασε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή, έχοντας ωστόσο λάβει άδεια από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς πρόβλημα εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου θα βρεθεί και «κατάσκοπος» της Μπλάκμπερν, όπως ενημερώθηκε η Ένωση.
Κοσκέρης Νίκος
Ο Σανέλ Γιάχιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης που απουσίασε από την προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή, έχοντας ωστόσο λάβει άδεια από τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς πρόβλημα εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου θα βρεθεί και «κατάσκοπος» της Μπλάκμπερν, όπως ενημερώθηκε η Ένωση.
Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 16.30.
Παράλληλα άνθρωπος της Μπλάκμπερν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για να τσεκάρει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για τα Ρόδα.
Ο Αγγλικός σύλλογος ενημέρωσε την Ένωση που με τη σειρά εξέδωσε ανακοίνωση: «Εκπρόσωπος της Μπλάκμπερν θα βρεθεί στις 6/3 στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη


