Ανησυχία στον ΠΑΟ για Νίνη εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ
Την ώρα που ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέβαζε για ακόμη μια μέρα ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Ζεσουάλντο Φερέιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήρθε ένα νέο πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είδε τον Σωτήρη Νίνη να επιστρέφει τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με τον Καναδά στην Λάρισα, με την ανησυχία να είναι έκδηλη εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Άκαρπη συνάντηση με τη Γκρέμιο για Γκάμπριελ.
Την ώρα που ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέβαζε για ακόμη μια μέρα ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Ζεσουάλντο Φερέιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήρθε ένα νέο πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είδε τον Σωτήρη Νίνη να επιστρέφει τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με τον Καναδά στην Λάρισα, με την ανησυχία να είναι έκδηλη εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Κρίσιμη η Παρασκευή για τους Σισέ, Μπουμσόνγκ (δύσκολα θα προλάβει), αλλά και για τους Μαρίνο, Ιωαννίδη, που δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη, λόγω ίωσης. Επέστρεψε ο Γκοβού από την Γαλλία, αλλά δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την «Ένωση».
Μολονότι, νωρίτερα κατά την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής, το πρόσωπό του δεν πρόδιδε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εντούτοις λίγη ώρα αργότερα, κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε θεραπεία λόγω σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό, που προκλήθηκε στο ματς της Εθνικής με τον Καναδά. Με συνέπεια, ο 20χρονος διεθνής μέσος να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες δύο ημέρες.
Συνάντηση για Γκάμπριελ χωρίς αποτέλεσμα
Άκαρπες απέβησαν οι πρώτες συζητήσεις επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα στους ανθρώπους της Γκρέμιο, που ήρθαν στην Αθήνα και του Παναθηναϊκού, με αφορμή την αγορά του Γκάμπριελ από την βραζιλιάνικη ομάδα.
Εκπρόσωποι της Γκρέμιο ήρθαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης με τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία της ΠΑΕ.
Αφορμή της επίσκεψής τους, ήταν η εκδήλωση επίσημου ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Γκάμπριελ, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται δανεικός στην βραζιλιάνικη ομάδα.
Ωστόσο, τα οικονομικά ανταλλάγματα που πρόσφεραν στο «τριφύλλι», κρίθηκαν ανεπαρκή από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο των «πρασίνων» και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σε 3-4 εβδομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ