Σκιές πάνω από το Νιούκαστλ – Άρσεναλ 4-4
Η μεγάλη ανατροπή της Νιούκαστλ το Σάββατο, που ενώ έχανε 4-0 από την Άρσεναλ, γύρισε το παιχνίδι σε 4-4, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στην Αγγλία, με την Ιντερπόλ να επεμβαίνει και να εκφράζονται υποψίες ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.
Η μεγάλη ανατροπή της Νιούκαστλ το Σάββατο, που ενώ έχανε 4-0 από την Άρσεναλ, γύρισε το παιχνίδι σε 4-4, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στην Αγγλία, με την Ιντερπόλ να επεμβαίνει και να εκφράζονται υποψίες ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.
Η Άρσεναλ βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στο 25ο λεπτό του αγώνα, αλλά στην συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες, με την ομάδα του Άλαν Πάρντιου να ισοφαρίζει σε 4-4. Όπως μάλιστα αναφέρει η ιστοσελίδα «Footanglais365», εκτός από τον διαιτητή του αγώνα, Φιλ Ντόουντ, οι υποψίες πέφτουν και στον μέσο της Άρσεναλ, Τόμας Ροζίτσκι, που μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 70′.
«Το τρελό παιχνίδι μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ το απόγευμα του Σαββάτου για την Premier League (4-4) δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σήμερα (Δευτέρα) δεν αποκλείεται ακόμα και η παρέμβαση της Ιντερπόλ για να εξετάσει από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είδε τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 έπειτα από 26 λεπτά αγώνα.
Γύρω από το παιχνίδι υπάρχει ισχυρό κλίμα υποψίας, το οποίο ενισχύεται από περίεργη συναλλαγή χρημάτων. Ο Τόμας Ροζίτσκι, ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή και οδήγησε σε δύο γκολ για τη Νιούκαστλ, με συνέπεια την παρέμβαση της Ιντερπόλ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.

