«Ήρθα να σώσω τη Λάρισα» δήλωσε ο Αυστριακός επιθετικός Κούλιτς
Στη Λάρισα βρίσκεται ο Σανέλ Κούλιτς, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΛ. Ο Αυστριακός επιθετικός αφίχθη στην Ελλάδα τα ξημερώματα μαζί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του και μέσα στην ημέρα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη. Ο 33χρονος, πρώην παίκτης της Ξαμάξ, έχει καταρχήν συμφωνία με τη θεσσαλική ομάδα, αλλά η υπογραφή του νέου του συμβολαίου θα γίνει τη Δευτέρα.
Στη Λάρισα βρίσκεται ο Σανέλ Κούλιτς, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΛ. Ο Αυστριακός επιθετικός αφίχθη στην Ελλάδα τα ξημερώματα μαζί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του και μέσα στην ημέρα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη.
Ο 33χρονος, πρώην παίκτης της Ξαμάξ, έχει καταρχήν συμφωνία με τη θεσσαλική ομάδα, αλλά η υπογραφή του νέου του συμβολαίου θα γίνει τη Δευτέρα, εφόσον περάσει επιτυχώς από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Η μεταγραφή να φαινόταν πως βρίσκεται στον… αέρα, λόγω της καθυστέρησης της άφιξης του παίκτη, ενώ και ο εκπρόσωπός του με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα», εμφανίστηκε αρχικά αινιγματικός.
Ωστόσο, ο Κούλιτς στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε πως: «Ήρθα να βοηθήσω την ΑΕΛ να σωθεί».
Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Κωνσταντός, βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό για προσωπικές υποθέσεις, συνδυάζοντας το ταξίδι του και με τα μεταγραφικά της ομάδας. Η Λάρισα ψάχνει παίκτη μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Αλαντιέρε, αλλά και δεξιό μπακ, μιας και ο Γκαλίτσιος μεταγράφηκε τελικά στον Πανιώνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]


