Αιματηρή βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο στο βορειοδυτικό Πακιστάν
Βόμβα εξερράγη σε λεωφορείο στο βορειοδυτικό Πακιστάν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 17 άτομα και τα τραυματιστούν 15. Οι αστυνομικές αρχές είχαν αρχικά ανακοινώσει πως πρόκειται για δυστύχημα που προκλήθηκε από την έκρηξη των καυσίμων όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με άλλο όχημα, αλλά αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για επίθεση.
Βόμβα εξερράγη σε λεωφορείο στο βορειοδυτικό Πακιστάν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 17 άτομα, όπως ανακοίνωσαν αστυνομικοί και αξιωματούχοι της υπηρεσίας πληροφοριών.
Από την έκρηξη κοντά στην πόλη Κοχάτ τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Οι αστυνομικές αρχές είχαν αρχικά ανακοινώσει πως πρόκειται για δυστύχημα που προκλήθηκε από την έκρηξη των καυσίμων όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με άλλο όχημα, αλλά αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για επίθεση.
«Η αναφορά της ομάδας των πυροτεχνουργών κάνει λόγο για παρουσία βόμβας με επιβραδυντή που είχε τοποθετηθεί κοντά στη φιάλη υγραερίου ενός από τα οχήματα», διευκρίνισε ο Αμπντούλ Ρασίντ, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.
Και το δεύτερο όχημα σχεδόν καταστράφηκε από την έκρηξη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας