Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στο τέλος του Ιανουαρίου
Συλλαλητήρια και αποκλεισμούς δημοσίων κτιρίων αποφάσισε η πανελλαδική οργανωτική σύσκεψη των μελών της ΠΑΣΥ στη Λάρισα, κινητοποιήσεις στις οποίες οι αγρότες θα προχωρήσουν μεταξύ 24 και 29 Ιανουαρίου. Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων η ΠΑΣΥ.
Συλλαλητήρια και αποκλεισμούς δημοσίων κτιρίων αποφάσισε η πανελλαδική οργανωτική σύσκεψη των μελών της ΠΑΣΥ στη Λάρισα την Κυριακή.
Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία ήταν παρόντες και δύο βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Στ. Σκοπελίτης και η Δ. Μανωλάκου, από τις 24 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα.
Επιπλέον, αποφασίστηκαν και αποκλεισμοί δημοσίων κτιρίων της Αγροτικής Τράπεζας, των γραφείων του ΕΛΓΑ, ενώ η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από την πορεία τους.
Στα πάγια αιτήματα των αγροτών συγκαταλέγονται το πάγωμα των τιμολογίων της ΔΕΗ, η απαγόρευση δια νόμου των κατασχέσεων και πλειστηριασμών σε κατοικίες τους, για οφειλές μέχρι 300.000 ευρώ, και η μη πληρωμή προστίμων όσον αφορά τις άδειες των γεωτρήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)



![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442