Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ) με θέμα την εκλογή μελών του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι εκπρόσωποι των μελών εξέλεξαν στο εφταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΑΝ τους εξής: Παναγιώτης Σκιαδάς, Θανάσης Κατρής, Θανάσης Λάππας Γιώργος Μαλιόγλου, Δημήτρης Κονταξής, Προκόπιος Μπελεζίνης, Βασίλης Καρατσώλης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας