Στην εκπνοή οι Σέλτικς κέρδισαν στη Νέα Υόρκη
Σημαντική νίκη πέτυχε η Βοστόνη μέσα στη Νέα Υόρκη με εύστοχο σουτ του Πολ Πιρς 0,4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα. Οι Σέλτικς επικράτησαν έτσι με 118-116 πανηγυρίζοντας την 11η συνεχή επιτυχία τους. Από την άλλη πλευρά το σερί των Νικς σταμάτησε στις οκτώ νίκες.
Σημαντική νίκη πέτυχε η Βοστόνη μέσα στη Νέα Υόρκη με εύστοχο σουτ του Πολ Πιρς 0,4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα. Οι Σέλτικς επικράτησαν έτσι με 118-116 πανηγυρίζοντας την 11η συνεχή επιτυχία τους. Από την άλλη πλευρά το σερί των Νικς σταμάτησε στις οκτώ νίκες.
Ο Πολ Πιρς τελείωσε το ματς με 32 πόντους για λογαριασμό των Σέλτικς, που «τρέχουν» το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολική Περιφέρεια με 20-4. Για τη νικήτρια ομάδα, ο Ρέι Άλεν είχε 26 πόντους και ο Κέβιν Γκαρνέτ 20 και 13 ριμπαόυντ.
Από τους γηπεδούχους ο Αμάρε Στουνταμάιρ πέτυχε 39, τους περισσότερους για φέτος, ακολούθησαν ο Φίλτον με 26 και 14 ασίστ, ο Γκαλινάρι είχε 29 και ο Τσάντλερ 18 και 12 ριμπάουντ.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Λέικερς-Ιντιάνα 109-94
Νέα Υόρκη-Βοστόνη 116-118
Φιλαδέλφεια-Κλίπερς 105-91
Τορόντο-Σικάγο 93-110
Μαϊάμι-Κλίβελαντ 101-95
Νέα Ορλεάνη-Σακραμέντο 94-91
Οκλαχόμα-Χιούστον 107-105
Μέμφις-Σάρλοτ 113-80
Σαν Αντόνιο-Μιλγουόκι 92-90
Φοίνιξ-Μινεσότα 128-122
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;
- Τέξας: Ενδείξεις «τρομοκρατίας» βλέπει το FBI στην ένοπλη επίθεση στο μπαρ του Όστιν
- Μεγάλη φωτιά σε ναυτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν
- «Ανακουφισμένος» ο Φρίντριχ Μερτς για το τέλος του καθεστώτος του Ιράν – «Δεν είναι ώρα για κήρυγμα», λέει
- World Monitor: Οι σημαντικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις στην οθόνη σου, σε πραγματικό χρόνο
- Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση»


