Άρωμα καθαριότητας στην Πατησίων από την ομάδα «Atenistas»
Με σφουγγάρια, σκούπες, φαράσια και σπάτουλες ανά χείρας η ομάδα «Atenistas» αποφάσισε να ομορφύνει λίγο το κέντρο της Αθήνας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού διοργάνωσε μια πραγματική... καθαριστική παρέλαση στην οδό Πατησίων. Οι Atenistas συναντήθηκαν στην Ομόνοια και από εκεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους έτριψαν, έβαψαν και καθάρισαν την Πατησίων από τη συμβολή της με την Πανεπιστημίου έως τη συμβολή της με την Καποδιστρίου.
Με σφουγγάρια, σκούπες, φαράσια και σπάτουλες ανά χείρας η ομάδα «Atenistas» αποφάσισε να ομορφύνει λίγο το κέντρο της Αθήνας. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού διοργάνωσε μια πραγματική… καθαριστική παρέλαση στην οδό Πατησίων. Οι Atenistas συναντήθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής στην Ομόνοια και από εκεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους έτριψαν, έβαψαν και καθάρισαν την Πατησίων από τη συμβολή της με την Πανεπιστημίου έως τη συμβολή της με την Καποδιστρίου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας