
Σύλληψη δυο ατόμων στο «Ελ.Βενιζέλος» που είχαν καταπιεί μικροσυσκευασίες με κοκαΐνη
Κυλινδρικές μικροσυσκευασίες με κοκαΐνη είχαν καταπιεί ένας άνδρας και μία γυναίκα από τη Ρουμανία, 23 και 20 ετών, προκειμένου να την εισάγουν στη χώρα μας από την Λατινική Αμερική. Το ζευγάρι συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών την ώρα που έφτασε αεροπορικώς στο «Ελ.Βενιζέλος» από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μέσω Μονάχου. Αρχικά, στον έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν στην τσάντα της γυναίκας 19 αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 162 γραμμαρίων. Στη συνέχεια ομολόγησαν ότι είχαν καταπιεί άλλες συσκευασίες και με τη συγκατάθεσή τους διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε καταπιεί 14 συσκευασίες και 23 ο άνδρας. Το συνολικό βάρος της κοκαΐνης ανέρχεται σε 520 γραμμάρια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λακωνία: Προσπάθησαν να αποκρύψουν εργατικό δυστύχημα μεταφέροντας αλλού τη σορό – Μία σύλληψη
- Μιλάνο: Η Μελόνι χαρακτηρίζει τους διαδηλωτές «εχθρούς της Ιταλίας» – Εκφράζει αλληλεγγύη στην αστυνομία
- Αναστάτωση στο Μετρό: Νεαροί τράβηξαν τον μοχλό κίνδυνου σε δρομολόγιο – Εκκενώθηκε ο συρμός
- Δημογραφικό: Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα – Γιατί οι γεννήσεις συνεχίζουν να μειώνονται
- LIVE: Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας
- LIVE: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)





























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442