WRC – Ράλι Βρετανίας 2010, 4η ΕΔ: Τέσσερις για τη νίκη!
Ο Jari Matti Latvala τέθηκε επικεφαλής μετά το πρώτο πρωινό του αγώνα της Ουαλίας, ωστόσο οι Sebastien Loeb, Petter Solberg και Sebastien Ogier με τις Citroen C4 WRC τον ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.
Ο Jari Matti Latvala της Ford ηγείται μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας μάχης με τα Citroen των Sebastien Loeb, Petter Solberg και Sebastien Ogier μετά το πρωινό loop των τριών Ειδικών Διαδρομών του πρώτου σκέλους του Ράλι Βρετανίας, 13ου και τελευταίου αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.
Μετά τη νίκη του Sebastien Loeb στην Υπερειδική της Πέμπτης (11/11), ο Φινλανδός κέρδισε τις δύο από τις τρεις σημερινές Ειδικές – ενώ στην άλλη ταχύτερος ήταν ο πρωταθλητής. Ίσως να είχε κερδίσει και αυτή την Ειδική ο J.M. Latvala, αν δεν έχανε χρόνο εξαιτίας των υπερβολικών υδάτων σε ένα «νεροφάγωμα».
Ο Dani Sordo, που οδηγεί για τη Citroen Junior σε αυτό τον αγώνα, έμεινε λίγο πίσω, όπως και ο άλλος εργοστασιακός οδηγός της Ford, Mikko Hirvonen – την ώρα που ο Kimi Raikkonen κερδίζει τη μονομαχία με τον Ken Block για τη 10η θέση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας