Επιτυχημένη η γενική πρόβα εκλογών στο υπουργείο Εσωτερικών
Γενική πρόβα ετοιμότητας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Εσωτερικών. Ο Γ.Ραγκούσης δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την εκλογική διαδικασία, ενώ ο υπεύθυνος της Singular Logic επανέλαβε ότι περίπου στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει μια πρώτη εκτίμηση για την πορεία των αποτελεσμάτων.
Γενική πρόβα ετοιμότητας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, η τελική δοκιμαστική πιστοποίηση έδειξε πως όλα είναι έτοιμα να διεξαχθούν απρόσκοπτα.
Ο Γ.Καρακαδάς, εκ μέρους της εταιρείας Singular Logic που υποστηρίζει τεχνικά τη διαδικασία της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων, δήλωσε ότι γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής και εφόσον συγκεντρωθεί, μέσω των ειδικών τηλεφώνων SRT το 10% από τα εκλογικά κέντρα, θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν υπάρχει θέμα μετάθεσης του δεύτερου γύρου των εκλογών, ώστε να διεξαχθεί ταυτόχρονα με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές και κατά πόσο αυτό είναι συνταγματικό, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως για αυτό δεν χρειάστηκε να ενδιαφερθούν για την αντισυνταγματικότητα ή μη ενός τέτοιου ενδεχομένου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας