Αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης και 6ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ
Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε αλλαγή της μέρας διεξαγωγής της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Μαρούσι για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ, όπως και αλλαγές στην ώρα πραγματοποίησης των αγώνων ΑΕΚ - Ηλυσιακός και Αρης - Περιστέρι της 5ης αγωνιστικής.
Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε αλλαγή της μέρας διεξαγωγής της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μαρούσι για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο μπάσκετ, όπως και αλλαγές στην ώρα πραγματοποίησης των αγώνων ΑΕΚ – Ηλυσιακός και Άρης – Περιστέρι της 5ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά:
Ο αγώνας Παναθηναϊκός – Μαρούσι της 6ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/11 (και όχι Σάββατο 27/11) και ώρα 17:00.
Επίσης, αλλαγή προέκυψε και στην ώρα του αγώνα ΑΕΚ-Ηλυσιακός της 5ης αγωνιστικής, καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στις 19:00, και όχι στις 17:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Η ώρα άλλαξε και στον αγώνα Άρης – Περιστέρι της 5ης αγωνιστικής, καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:00 αντί για τις 19:00.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
To Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί προκρίθηκε στον τελικό του Copa Africa (εκεί που βρίσκεται η Σενεγάλη), καθώς «λύγισε» τη Νιγηρία στα πέναλτι (4-2, 0-0 κ.δ. και παρ.)!
Εγραψε ιστορία η Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας. Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ νίκησε 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Άλβαρο Αρμπελόα και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.