Τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί το 10o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποίησης, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Ευρώπης, με τη συνεργασία του τμήματος Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του δήμου Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, διοργανώνεται και το 6o Φεστιβάλ Ποίησης – Απαγγελίας και η Ένωση καλεί τους μαθητές όλης της χώρας, που επιθυμούν να λάβουν μέρος σ’ αυτό, να υποβάλλουν […]
Τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί το 10o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποίησης, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Ευρώπης, με τη συνεργασία του τμήματος Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του δήμου Θεσσαλονίκης.
Ταυτόχρονα, διοργανώνεται και το 6o Φεστιβάλ Ποίησης – Απαγγελίας και η Ένωση καλεί τους μαθητές όλης της χώρας, που επιθυμούν να λάβουν μέρος σ’ αυτό, να υποβάλλουν τα ποιήματά τους μέχρι και τη 15η Νοεμβρίου. Όπως ανακοινώθηκε, θα βραβευθούν ποιήματα 20 μαθητών και θα απονεμηθούν έπαινοι και τιμητικές διακρίσεις.
Οι μαθητές και μαθήτριες, που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να στείλουν τα ποιήματά τους στη διεύθυνση: Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Ευρώπης, για το Φεστιβάλ Ποιήσεως, οδός Πλαταιών 25, Τ.Κ. 54249 – Χαριλάου Θεσσαλονίκης (τηλ: 2310931729 και 2310316280).
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας