Πληρωμές και Κρέιτσι στην ημερήσια διάταξη του Ηρακλή
Συνέχεια στη διαδικασία πληρωμών, που άρχισαν προ ημερών τακτοποιώντας παλιότερες εκκρεμότητες, έδωσε την Τετάρτη η διοίκηση του Ηρακλή. Επιθυμία των «κυανόλευκων» αποτελεί να κλείσουν άμεσα και το θέμα με τον Γίρι Κρέιτσι.
Συνέχεια στη διαδικασία πληρωμών, που άρχισαν προ ημερών τακτοποιώντας παλιότερες εκκρεμότητες, έδωσε την Τετάρτη η διοίκηση του Ηρακλή.
Έτσι, καταβλήθηκαν χρήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι «κυανόλευκοι» προσδοκούν να φέρουν σε ισορροπία τις υποχρεώσεις που έχουν σε οικονομικό επίπεδο προς διάφορες κατευθύνσεις.
Επιθυμία των ιθυνόντων του «Γηραιού» αποτελεί να κλείσουν άμεσα και το θέμα με τον Γίρι Κρέιτσι. Υπάρχει επαφή με τον 24χρονο Τσέχο αμυντικό, προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος αναφοράς μαζί του, να τερματιστεί ομαλά η συνεργασία του με την ομάδα και να ενταχθεί έτσι στη ρουμανική Τιμισοάρα, στις προπονήσεις της οποίας συμμετέχει.
Στις εγκαταστάσεις στη Μίκρα, από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προετοιμάζει τους παίκτες του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Στέλιος Ηλιάδης συνέχισε με εντατικό ατομικό πρόγραμμα, ο Μανώλης Παπαστεριανός με ειδικό πρόγραμμα γυμναστηρίου και ο Αμπραχαμ Αλετσένου με ατομική προπόνηση με μπάλα.
www.sport.gr
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
